Lupailin kuvia töistä, ja tässä niitä nyt on! :)

Sukat Step-langasta, 3mm bambupuikoilla langan menekki 58 g. Ei muuta erikoista kuin kärjen kavennukset, tein ihan jalan muotoon, niin mukava nukkua kun eivät pyöri (: Tykkään!

 

Toinen valmistunut työ on pitsivirkkausliina, langan ostin koululta, sitä on puoli kiloa. Osaksi ainakin puuvillaa, mutta seassa voi olla muutakin. Yksi kolmesta säikeestä on hieman kiiltävä. Liinana ohje jostain 70-luvun Suuresta Käsityöstä. Lankaa meni 31 g ja halkaisija on noin 35 cm.

Sitten "telkkarityö", eli työ jota voi tehdä elokuvien aikana :) Fifi-huivi siis ja nettilehti Ullasta katsoin ohjeen. Lankana Sandnesgarnin kitten mohair. Rakastan tuota väriä!

Toinen huivi lähti ihan lonkalta, kun paikalliseen kangaskauppaan oli tullut myyntiin uskomattoman pehmeää Adriafil-merkkistä kidmohairia80% kid mohairia, 20% nailonia! Sitähän oli sitten pakko ostaa,Ullasta Lumiruusu-huivin ohjeja eikun neulomaan!

 

Aina pitää olla yksi ikuisuuprojekti; minulla se on tämä virkkuuliina. Varmaan vuoden ollut jo teon alla mutta valmista ei vain tule... Lanka on jotain perusvirkkauslankaa, sekin koululta, vyötteistä ei tietoakaan. Ihastuin jälleen väriin :) Halkaisija ilman pingotusta noin 60 cm. ohje Suuri Käsityö 7/91.

Siinä tämän päivän tilanne :)