Tällainen paketti tällä kertaa, yhtä ihana kuin aiemmatkin! Mukana oli kaksi patukkaa suklaata (osui oikeaan tällä kertaa (; ), kortti, "Miul on neuloosi" -pinssi, TeeTeen Cacao alpakka lankaa, nappi sekä ohje huppukauluriin. Suklaat syötiin tietysti heti ja pinssi pääsi takin rinnuksiin. Tuollaista pinssiä olenkin halunnut jo pitkään! Langasta päätin jo tehdä villapaidan, mutta huppukaulurikin tulee varmasti tehtyä vielä pukin konttiin eri langasta :) Suuri kiitos sinulle taas SNY!!!

 

 

 

 

 

No niin, sitten muihin neulomuksiin. Molemmat sny langat ovat jo puikoilla, toisesta tulossa palmikkosukat ja toisesta kanerva-huivi. Vaaleanpunainen pötkö on pikkusiskon joululahja, tunika pitäisi saada aikaan. Sitten jopa yksi valmiskin työ, eli Step-sukat, äidille menossa joululahjaksi. Tein nämä siis magic loop-tekniikalla molemmat yhtäaikaa. Kantapää on tiimalasi, muuten ihan siisti mutta pitää harjoitella vielä että saa sopivasti silmukoita sitten varteen. Edellisestä kerrasta viisastuneena neuloin nyt resorin oikeat silmukat kiertäen ja varresta tulikin paljon napakampi. Vielä pitäisi jouluksi ehtiä ainakin kolmet lapaset, edellä mainittu huppukauluri ja heijastimia. Taitaa tulla kiire... :)

 

 

Kissoistakin on tullut jo parhaita kavereita, toista pitää koko ajan pestä ja hoivata. Nukkuvatkin nykyään aina vierekkäin. Pikku-Linneasta taitaa vain olla tulossa melkoisen iso-Linnea, päätellen pohjattomasta vatsasta :) Mukavaa joulun odotusta kaikille!