Onpas ollut kiirettä! Nytkin pitäisi jo nukkumassa olla... Mutta mies kun on ylitöissä kahteen asti niin ei yksin oo kiva mennä nukkumaan :( Joten siis hyvä syy olla menemättä nukkumaan! ;)

Heppajuttuja ekaks! Viime keskiviikkona kävin tunnilla lähipaikkakunnalla ja menin tosi osaavalla hepalla. Tuli ihan semmosia ahaa-elämyksiä, että tältäkö tää oikeesti tuntuu?! Tunti oli tosi hyvä, hiki virtas ja virheitä löyty! Siitähän siinä tunnissa maksetaan, että saa neuvoja. Aletaan nyt tutun kans käydä kahen viikon välein, niin ehkä mustaki vielä joskus ratsastaja tulee :) Iita-typy oli tänään hölmö, ei uskaltanu laukata esteitten väliä (14m). Sit ku laitto puomeiksi niin meni joten kuten... No, aloin sit kunnolla vääntämään koulua ja hoksasin, että se punkee oikeeseen kierrokseen ihan lapa eellä! Toivottavasti ei isoa jumia oo. Laukka pyöri kuitenki ihan hyvin. Hierojaa ku ei viitti ottaa vielä näin kylmällä.

Sit neuleita! Saatiin koulusta koneneulonnan työt kotiin, tässäpä kuvia :) Sukat oli aika hauska neuloa, lankana 7 veljestä (128 g) ja raidat sisua (30 g). Ei tuu yhtä hienot ku käsin neuloen :) Lanka myös meni jotenki kovaksi, ei oo yhtään pehmeät sukat.

Boleron kaavat ite suunniteltu, olis saanu olla vähän pidempi takaa. Pitää kattoa jos jaksaisin korjailla jotenki. Lankana vaaleaa ja tummaa ruskeaa ohutta villalankaa, molemmat värit kulkee yhtäaikaa koneessa, menekki yhteensä 284 g.Langat ostin koululta, ei mitään tietoa mistä tullut sinne :D

Huivi samasta langasta ku bolero, mutta yksinkertasena. Pitsikuvio valmiista reikäkortista. Tätä oli melko tuskanen tehdä, ku neulekone tiputteli silmukoita millon tykkäs. Sai olla tosi skarppina. Tästä tykkään hirmusesti, muhkea, leveä ja pehmeä! Lankaa meni yht. 180 g.

Sitten, ihana ystäväni osti mulle vihreää Adriafilin kid mohairia, ku lupasin aiemmassa kirjotuksessa olleen valkoisen huivin hänelle. Nyt pitäis löytää jonkun ihana hartiahuivin ohje, joka sopisi tälle langalle. Ehdotelkaa malleja! Ja lankahan on tosi ohutta, noin 230metriä=25 g! Vieressä mun neuloja- ja yökaveri Maukkis, joka pitää huolta lankojen kosteudesta samalla kun mussuttaa niitä mun neuloessa! :)